Што нудиме ние

Организирање на Настани

Организирање на Настани

Центарот за Развој на Бизнисот (ЦРБ) помага во организирање на конференции, семинари и бизнис средби. Нашите простории во Скопје и Тетово изградени сп...

Повеќе >

Бизнис Консултации

Бизнис Консултации

Сакате подобри перформанси, раст на продажбата, профитабилност, поголем удел на пазарот и ефикасност? Центарот за Развој на Бизнисот, обезбедува услуг...

Повеќе >

Обуки

Обуки

Преку академскиот персонал на ЈИЕУ и нашите локални и меѓународни партнери ви нудиме голем број на менаџмент обуки. Експертите на ЦРБ ќе направат евал...

Повеќе >

Последни Вести

Гостинско предавање за Претприемништво во 21 век с...

Повеќе >

ГОСТИНСКОТО ПРЕДАВАЊЕ ЗА СВЕТСКИТЕ ИНОВАТИВНИ ТРЕН...

На 28 март 2019 година, имавме чест да бидеме домаќини на еден одличен претприемач и меѓународен претприемнички говорник - г-дин Питер Риги, кој одржа кратко пр...

Повеќе >

ОРГАНИЗАЦИСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА ТОМ МЕНАЏМЕНТОТ НА KI...

Во Петокот, 07.12.2018 „Бизнис и Иноватвниот Центар“ (БИЦ) успешно ја спроведе првата организациска работолница наменета за Топ Менаџментот на Kipper маркетите,...

Повеќе >

Обука Управување на односите со клиенти

Центарот за развој на бизнисот - УЈИЕ организираше едно дневна обука за бизнис заедницата од Косово, на тема: „Управување на односите со клиенти“

Повеќе >

Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017