Вести & Настани

ГОСТИНСКОТО ПРЕДАВАЊЕ ЗА СВЕТСКИТЕ ИНОВАТИВНИ ТРЕНДОВИ СО ПЕТЕР РИГИ - ГЛОБАЛЕН ДИРЕКТОР НА CEED ПРО

29.03.2019 10:15:25

На 28 март 2019 година, имавме чест да бидеме домаќини на еден одличен претприемач и меѓународен претприемнички говорник - г-дин Питер Риги, кој одржа кратко предавање за глобалните иноватив

ОРГАНИЗАЦИСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА ТОМ МЕНАЏМЕНТОТ НА KIPPER МАРКЕТИ

12.12.2018 08:53:22

Во Петокот, 07.12.2018 „Бизнис и Иноватвниот Центар“ (БИЦ) успешно ја спроведе првата организациска работолница наменета за Топ Менаџментот на Kipper маркетите, одржана во комапниските прост

Обука Управување на односите со клиенти

24.04.2017 23:45:46

Центарот за развој на бизнисот - УЈИЕ организираше едно дневна обука за бизнис заедницата од Косово, на тема: „Управување на односите со клиенти“

Обука за Управување на односите со клиенти

24.04.2017 23:45:12

Центарот за развој на бизнисот - УЈИЕ организираше едно дневна обука за бизнис заедницата, на тема: „Управување на односите со клиенти“

Проект за Консултации за Компанијата Даути Комерц Cash and Carry

24.04.2017 23:44:45

Центарот за развој на бизнисот - УЈИЕ, успешно го заврши проектот за консултации за компанијата Даути Комерц - проект, кој траеше 3 месеци и беше поддржан од Европската банка за обнова

Обука за Вработените на Компанијата Даути Комерц

22.04.2017 23:36:33

Центарот за развој на бизнисот - ЈИЕУ, организираше 4-дневна обука за вработените на компанијата Даути Комерц - обука, која се организираше во рамките на проектот што Центарот за развој

Обука за Шпаркасе Банка

22.04.2017 23:36:20

Центарот за развој на бизнисот - УЈИЕ организираше 2-дневна обука за вработените на Шпаркасе Банка, која со повеќе од 23-годишна традиција и искуство во банкарскиот сектор (како единствена

Обука за Компанијата Харбини Козметик

22.04.2017 23:36:07

Центарот за развој на бизнисот – ЈИЕУ, организираше обука за вработените на компанијата Харбини Козметик, ко - финансиран од страна на Европската банка за обнова и развој.

Обука за Фармацевтската Компанија АЛКАЛОИД Алк и Кос

22.04.2017 23:35:56

Центарот за развој на бизнисот - ЈИЕУ организираше 3-дневна обука за вработените на АЛКАЛОИД(во Косово - Алк&Кос), која повеќе од седум децении работи на производство на лекови, преработка

Атрибути на Лидерство

22.04.2017 23:35:46

Во Саботата (14Mарт, 2015), Центарот за Развој на Бизнисот – ЈИЕУ, организираше обука на тема: "Атрибути на Лидерство". Целта на обуката беше секој учесник во обуката, да ги открива предност

Обука за Маркетинг и Финансии

22.04.2017 23:35:35

Центарот за развој на бизнисот – УЈИЕ, во соработка со ЕСА (Enterprise Support Agency), и Центарот за развој на полошкиот Плански регион, во рамки на проектот „ Поддршка на претприемништво,

Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017