Вести & Настани

Обукa за Kорпоративно Yправување

22.04.2017 23:35:24

Центарот за развој на бизнисот – ЈИЕУ, во соработка со Институтот на директори, поддржано од Меѓународната Финансиска Корпорација, дел од групацијата на Светска Банка, организираше обука за

Обука за Oсновни Значења и Бизнис Вештини

22.04.2017 23:35:13

Центарот за развој на бизнисот – УЈИЕ, во соработка со ЕСА (Enterprise Support Agency), и Центарот за развој на полошкиот Плански регион, во рамки на проектот „ Поддршка на претприемништво,

Обука за Аптека Бренд Пазар Профит

22.04.2017 23:35:02

Центарот за развој на бизнисот - УЈИЕ организираше обука за соработниците на Феникс"Аптека: Бренд, Пазар, Профит". Целта на обуката беше учесниците (сопственици на аптеките)

Предавање на Гувернерот Богов

22.04.2017 23:34:52

Во средата (26/03/2014), гувернерот на Народната Bанка Димитар Богов, одржа предавање пред кадарот и студентите на УЈИЕ, како и претставниците на банки и компаниите.

Практично Водење на Сметководство и Примена на Даночно Законодавство

22.04.2017 23:34:40

Центарот за развој на бизнисот во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, организираше обука за „Практично водење на сметководство и примена на даночното законодавство”.

Обука Аатрибути на Лидерство

22.04.2017 23:34:24

Во Саботата (23 март), Центарот за Развој на Бизнисот – ЈИЕУ, организираше обука на тема: "Атрибути на Лидерство." Целта на обуката беше секој учесник на обуката, да ги открие предностите

Обука за Вработените во Адриа Спорт-CUDO SHOES

22.04.2017 23:34:12

Во недела (09 Декември), Центарот за Развој на Бизнисот во ЈИЕ Универзитет, во соработка со Adria Sport (Cudo Shoes), организираше обука за вработените на ова компанија на тема “Деловна

Обука за Вработените на Министерството за Економија на РМ

22.04.2017 23:34:01

Во Петок (16 Ноември) од страна на Центарот за Развој на Бизнисот во УЈИЕ, беше организиранa обука за вработените на Министерството за Економија на РМ на тема: “Решавање на Проблеми и Процес

70 Студенти од Индиа Следат Програма за Обука во ЦРБ-ЈИЕУ

22.04.2017 23:33:49

ЦРБ - ЈИЕУ во соработка со Кели, факултетот за Бизнис од Универзитетот во Индијана, Индискиот институт по менаџмент во Лукноу, (Индија) и Универзитетот на Југоисточна Европа, по втор

Професионалноста Однесувањето и Комуникацијата во Претпријатијата

22.04.2017 23:33:37

Центарот за Развој на Бизнисот, во соработка со Харбини Козметика организираше обука за "Професионалноста, Однесувањето и Комуникацијата во Претпријатијата." Целта на обуката беше:

Институт за Подготовка на Глобални Лидери

08.07.2015 14:02:48

ЦРБ во соработка со невладината организација Млади Инфо, од 13.08.2012 до 26.08.2012, организираа обука на тема " Институт за Подготовка на Глобални Лидери ".

Бизнис Аналитика

08.07.2015 13:46:25

Оваа обука беше организирана во соработка со Кели, факултетот за Бизнис од Универзитетот во Индијана, Индискиот институт по менаџмент во Лукноу, Индија и Универзитетот на Југоисточна Европа.

Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017