Бизнис Аналитика

Оваа обука беше организирана во соработка со Кели, факултетот за Бизнис од Универзитетот во Индијана, Индискиот институт по менаџмент во Лукноу, Индија и Универзитетот на Југоисточна Европа. За време на интензивната двонеделна програма 67 студенти од Индиа се здобија со сертификати со помош на стручниот академски кадар, признат од страна на KSB IU. Академскиот кадар го сочинуваа: Проф Дан Смит, KSB деканот проф Рич Маѓука, д-р Виџај Kхатри, и други. Персоналот на ЈИЕУ исто така беше дел од оваа обука.


Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017