ПОНУДА ЗА КУРСЕВИ ВО КАМПУСОТ НА ЈИЕУ ВО ТЕТОВО

Врз основа на најсовремените методи, Центарот за бизнис и иновации (БИЦ) при Универзитетот на Југоисточна Европа, нуди курсеви за странски јазици од сите нивоа, како и тренинзи во доменот на Информатичките Технологии (ИТ), во кампусот на ЈИЕУ, во Тетово.
НОВИНА!
Програмите за курсевите по англиски и германски јазик се акредитирани од страна на Центарот за образование на возрасните (повеќе информации на следниот линк: https://bit.ly/2ElL7pR).
- Рок за регистрација до 15 септември
- Курсевите започнуваат од 1 октомври
- Локација: во кампусот на ЈИЕУ, во Тетово
За аплицирање, пополнете го формуларот на следниот линк: https://forms.gle/TBWVQph33Ps9pyYw9
Ве очекуваме

Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017