Институт за Подготовка на Глобални Лидери

ЦРБ во соработка со невладината организација Млади Инфо, од 13.08.2012 до 26.08.2012, организираа обука на тема " Институт за Подготовка на Глобални Лидери ". Обуката ја водеа реномирани американски и локални професори, политичари, дипломати и др. Обуката беше организирана во кампусот на нашиот универзитет кој воедно е еден од најсофистицираните кампуси во регионот.


Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017