Sfidat e Menaxhmentit Modern

Qendra për Zhvillimin e Biznesit - UEJL, organizon trajnim në temë: "Sfidat e Menaxhmentit Modern"

Trajnuesit:
Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti
Ekspert në menaxhimin e financave publike dhe në analizë dhe kontroll financiar.
Biografia: http://bit.ly/2MLcOJ0

Prof. Dr. Gadaf Rexhepi
Ekspert në menaxhim strategjik, sipërmarrje dhe inovacion.
Biografia: https://www.seeu.edu.mk/en/~g.rexhepi

Për më shumë detaje rreth trajnimit klikoni linkun në vazhdim: http://bit.ly/2nP9cNA, kurse për aplikim plotësoni formularin vijues: https://forms.gle/9SAeEsD5nwqox3UP8

Ju mirëpresim!


Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017