Обука за Вработените во Адриа Спорт-CUDO SHOES

Во недела (09 Декември), Центарот за развој на бизнисот – УЈИЕ, во соработка со Адрија Спорт (Cudo Shoes), организираше обука за вработените на ова компанија на тема: “Деловна и Интерперсонална Комуникација”. Предавачи на обуката беа професорите од УЈИЕ: Доц. д-р Брикенд Азири и MA. Луан Ештрефи. На оваа обука учествуваа вкупно 37 вработени и по успешното завршување на истата, на учесниците им беа доделени сертификати од Центарот за развој на бизнисот.


Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017