Бизнис Консултации

Сакате подобри перформанси, раст на продажбата, профитабилност, поголем удел на пазарот и ефикасност?
Центарот за Развој на Бизнисот, обезбедува услуги со висок квалитет, услови кои можат да направат вистинска, позитивна промена во вашиот бизнис. Консултантките услуги се наменети за подобрување на перформансите почнувајќи од обезбедување на стратегии за развој на вашиот бизнис преку продажба и маркетинг, обезбедување на бизнис планови, внатрешна организација, финансиски совети, имплементација на електронскиот бизнис и многу повеќе.
Ако користите една од консултантките услуги, вашите придобивки ќе бидат видливи: 

  • Вашиот бизнис ќе биде различен од другите, ќе стане подобар од конкурентскиот;
  • Вашиот бизнис ќе го достигне максималниот потенцијал;
  • Идентификација на ресурсите: време, пари, луѓе и нивниот фокус за иднината;
  • Зголемување на продуктивноста и довербата на клиентите;
  • Контрола на трошоците, квалитетот и ефикасноста на ефективен начин;
  • Решавање на проблемите. 

Нашиот пристап секогаш е кооперативен. Компании кои имаат соработувано со нас се: Dauti Komerc, Vezе Shari, Frigotehnika 2000, Interlight Shop итн.

Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017