Маркетинг Услуги

Центарот за Развој на Бизнисот, ви нуди можност да привлечете клиенти во вашиот бизнис. Едно нешто е сигурно, за да се привлече и да се задржи вниманието на потрошувачите се бара место и начин за промоција на вашите производи и услуги.

Кампусот на УЈИЕ (Универзитет на Југоисточна Европа), е одличен начин да се промовира вашиот бизнис.
Што значи ова за вас?
Ова значи дека ќе имате подобра шанса да оставите позитивен впечаток кај клиентите, едноставно преку користењето на нашите универзитетски простории за промоција на вашиот бизнис со:

 

  • Поставување на промотивни материјали (банери, постери) на одредени локации во кампусот на Универзитетот. 
   • Поставување штандови 
   • Е-маил маркетинг, каде што за неколку секунди вие може да ги промовирате вашите производи и услуги пред илјадници студенти и стотици вработени и пред соработниците. 

 

  • Доколку ги користите нашите услуги: 
   • Потрошувачите ќе бидат подобро запознати со вашиот бизнис и со производите и услугите кои ги нудите; 
   • Полесно ќе ја добијат вашата порака; 
   • И МНОГУ ПОВЕЌЕ!

Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017