Услуги

Бизнис Консултации

Сакате подобри перформанси, раст на продажбата, профитабилност, поголем удел на пазарот и ефикасност? Центарот за Развој на Бизнисот, обезбедува услуги со висок квалитет,...

Повеќе >

Обуки

Преку академскиот персонал на ЈИЕУ и нашите локални и меѓународни партнери ви нудиме голем број на менаџмент обуки. Експертите на ЦРБ ќе направат евалѕација на вашите пот...

Повеќе >

Организирање на Настани

Центарот за Развој на Бизнисот (ЦРБ) помага во организирање на конференции, семинари и бизнис средби. Нашите простории во Скопје и Тетово изградени според современи станд...

Повеќе >

Маркетинг Услуги

Центарот за Развој на Бизнисот, ви нуди можност да привлечете клиенти во вашиот бизнис. Едно нешто е сигурно, за да се привлече и да се задржи вниманието на потрошувачите...

Повеќе >

Центарот за развој на бизнисот(ЦРБ) има улога на поврзување на бизнис заедницата во регионот со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци и претпријатија, користејќи ja информатичката и комуникациската технологија.

Контактирајте не

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Адреса
Илинденска 335, 1200 Тетово Македонија

© Business Development Centre 2017