Çfarë ofrojmë Ne

Trajnime

Trajnime

Ne, ju ofrojmë një koleksion të gjërë të trajnimeve, duke angazhuar stafin tonë akademik si dhe partnerët tanë vendor dhe ndërkombëtar. Ekspertët e QZ...

Më shumë >

Konsultime Biznesi

Konsultime Biznesi

Dëshironi performancë më të mirë, rritje të shitjeve, profitabilitet, pjesës të tregut dhe efikasitetit? Qendra për Zhvillimin e Biznesit, është e ang...

Më shumë >

Menaxhimi i Organizimeve

Menaxhimi i Organizimeve

Qendra për Zhvillimin e Biznesit (QZHB), ndihmon në organizimin e konferencave, seminareve dhe takimeve të biznesit. Me këtë, ju i eliminoni problemet...

Më shumë >

Lajmet e fundit

Ligjëratë për ndërmarësinë në shekullin 21 me Paul...

Më shumë >

LIGJERATË PËR TRENDET GLOBALE INOVATIVE ME PETER R...

Më 28 mars 2019, kishim nderin të kemi si folës një përkrahës te madh te sipërmarrjes ndërkombëtare - Z. Peter Righi, i cili mbajti një ligjëratë mbi trendet dh...

Më shumë >

PUNËTORI ORGANIZATIVE PËR TOP MENAXHMENTIN E MARKE...

Të premten më 07.12.2018 Business & Innovation Center perfundoi me sukses punëtorinë e pare organizative in-house për menaxhmentin e lartë të marketeve Kipper....

Më shumë >

Trajnim Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët

Qendra për zhvillimin e biznesit - UEJL, në bashkëpunim me Business Kosova Center, organizoi trajnim një ditor për komunitetin e biznesit të Kosovës, në temë: „...

Më shumë >

Qendra për zhvillimin e biznesit (QZHB) luan rolin e ndërmjetësuesit të biznesit me Universitetin e Evropës Juglindore. Kjo qendër ofron trajnime menaxhuese dhe konsultime biznesi për individë, ndërmarrje dhe institucione tjera publike dhe private duke inkuadruar teknologji të informatikës dhe komunikimit.

Na Kontaktoni

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Adresa
Ilindenska 335, 1200 Tetovë Maqedoni

© Business Development Centre 2017