Lajme & Ngjarje

LIGJERATË PËR TRENDET GLOBALE INOVATIVE ME PETER RIGHI – DREJTOR GLOBAL I CEED PROGRAMËS

29.03.2019 10:15:25

Më 28 mars 2019, kishim nderin të kemi si folës një përkrahës te madh te sipërmarrjes ndërkombëtare - Z. Peter Righi, i cili mbajti një ligjëratë mbi trendet dhe sfidat globale inovative par

PUNËTORI ORGANIZATIVE PËR TOP MENAXHMENTIN E MARKETEVE KIPPER

12.12.2018 08:53:22

Të premten më 07.12.2018 Business & Innovation Center perfundoi me sukses punëtorinë e pare organizative in-house për menaxhmentin e lartë të marketeve Kipper. Projekti i cili filloi 3 muaj

Trajnim Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët

24.04.2017 23:45:46

Qendra për zhvillimin e biznesit - UEJL, në bashkëpunim me Business Kosova Center, organizoi trajnim një ditor për komunitetin e biznesit të Kosovës, në temë: „Menaxhimi i marrëdhënieve

Trajnim për Menaxhimin e marrëdhënieve me klientët

24.04.2017 23:45:12

Qendra për zhvillimin e biznesit - UEJL, organizoi trajnim një ditor për komunitetin e biznesit, në temë: „Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët”.

Projekti per konsulence per Kompanine Dauti Komerc Cash and Carry

24.04.2017 23:44:45

Qendra për zhvillimin e biznesit (QZHB) - UEJL, përfundoi me sukses projektin për konsulencë me kompaninë Dauti Komerc - projekt, ky i cili zgjati 3 muaj dhe u përkrah nga ana e Bankës

Trajnim per te Punesuarit e Kompanise Dauti Komerc

22.04.2017 23:36:33

Qendra për zhvillimin e biznesit - UEJL, organizoi trajnim 4 ditorë, për të punësuarit e kompanisë Dauti Komerc - trajnim, ky i cili u organizua në kuadër të projektit që Qendra për

Trajnim për Sparkasse Bank

22.04.2017 23:36:20

Qendra për zhvillimin e biznesit – UEJL, organizoi trajnim 2 ditor për të punësuarit e Sparkasse Bank, e cila për më shumë se 23 vjet traditë dhe përvojë në sektorin bankar (si bankë e vetme

Trajnim per Kompanine Harbini Kozmetik

22.04.2017 23:36:07

Qendra për zhvillimin e biznesit – UEJL, organizoi trajnim për të punësuarit e kompanisë Harbini Kozmetik, e kofinancuar nga ana e bankës Evropiane për rindërtim dhe zhvillim – BERZH

Trajnim për Kompaninë Farmaceutike ALKALOID Alk dhe Kos

22.04.2017 23:35:56

Qendra për zhvillimin e biznesit – UEJL organizoi trajnim 3 ditor, për të punësuarit e kompanisë farmaceutike ALKALOID (në Kosovë - Alk&Kos), e cila për më shumë se shtatë dekada merret

Atributet e Lidershipit

22.04.2017 23:35:46

Ditën e Shtunë (14 Mars, 2015), Qendra për Zhvillimin e Biznesit – UEJL, organizoi trajnim në temë: “Atributet e Lidershipit”. Qëllimi i trajnimit ishte që çdo pjesëmarrës në trajnim,

Trajnim për Marketing dhe Financa

22.04.2017 23:35:35

Qendra për zhvillimin e biznesit – UEJL, në bashkëpunim me ESA (Enterprise Support Agency) dhe Qendrën për zhvillim të rajonit planor të Pollogut, në kuadër të projektit ,, Mbështetje

Qendra për zhvillimin e biznesit (QZHB) luan rolin e ndërmjetësuesit të biznesit me Universitetin e Evropës Juglindore. Kjo qendër ofron trajnime menaxhuese dhe konsultime biznesi për individë, ndërmarrje dhe institucione tjera publike dhe private duke inkuadruar teknologji të informatikës dhe komunikimit.

Na Kontaktoni

T +389 44 356 251
E-mail: seeu-bdc@seeu.edu.mk

Adresa
Ilindenska 335, 1200 Tetovë Maqedoni

© Business Development Centre 2017